Robotik Kodlama Dersi
Her Cumartesi düzenlenen 4-6 yaş ROBOTİK ve KODLAMA kursu kayıtlarımız devam ediyor. Kayıt olmak için öğrenci işleri departmanından veya okul yönetiminden bilgi alabilirsiniz.
Robotik Kodlama Nedir?
Robotik ve kodlama sadece yazılımla ya da bilgisayarla ilgilenen insanların bildiği bir bilim ya da beceri değildir.
Günümüzde yurt dışındaki okullarda öğrencilere yazılım, robotik kodlama ile eğitim vermekte ve gelişimleri bu doğrultuda öğretmenleri tarafından düzenlenmektedir.
Robotik ve kodlama bilgisi ile gelecekte insanların hayatlarına dokunacak faydalı ve başarılı projelerin gelişmesinde katkıda bulunabilirsiniz.
Kodlama ve robotiği anlamak için ilk olarak her derste olduğu gibi temel kodlama ve temel robotik bilgilerini öğrenmeniz ve daha sonra bunları uygulamalı şekilde geliştirmeniz gerekir.
Bu nedenle, sizlere özel olarak hazırlanacak robotik ve kodlama eğitimleri ile siz de kısa sürede bu eğlenceli dünyanın içerisine girebilir,
sizlere sağlayacağı kazanımlar ile hayatınızı şekillendirebilirsiniz.
Neden Kodlama?
Günümüzde kullanılan her türlü teknoloji ve hizmetin temelinde kodlama ve bilgisayar temelli sistemler yatıyor.
Birbirleriyle ilişkilendirilen anlamsız tüm işaretler ve rakamların birleşiminden son teknolojik ürünlerden programlara kadar çeşitli alanlarda kullandığımız akıllı sistemler çıkıyor.
Geniş ve uçsuz bucaksız bir kod dizilimi ile Dünya üzerinde her noktayı canlı izleyebiliyor hatta Uzay’a bile çıkabiliyoruz.
Neden Robotik?
Yazılım ve analitik düşünmenin sonucunda ortaya çıkan robotik kavramı; gelecekte de hayatımızın tam ortasında yerini koruyacaktır.
Akıllı saatler, cep telefonunu şarj edebilen ayakkabılar ve daha niceleri yeni robotik ve kodlamayı seven insanlar tarafından yakın zamanda hayata geçirilecek!
Benim Çocuğum Bu Eğitimi Alacak mı?
Okul öncesi 5 yaş (Anasınıfı)’tan itibaren Lise son sınıfa kadar tüm sınıflarımız Kodlama ve Robotik Eğitimi alırlar.
Kazanımları Neler?
*Neden-Sonuç İlişkisi Kurma
*Analitik ve Tasarım Odaklı Düşünce Gelişimi
*Grup Çalışması
*Hayal Kurma Gelişimi
*İletişim ve Dil Becerileri Gelişimi
*Stratejik Düşünce Gelişimi
*Problem Çözme Yeteneği Gelişimi